CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

Cicle de tallers i xerrades de gènere a Sarrià

Deixa un comentari

Ens plau presentar el cicle de tallers i xerrades de gènere que organitzarà la Coordinadora de Festes Alternatives de Sarrià (CFAS) durant el mes de maig i juny al carrer Canet, del barri de Sarrià.

Amb l’objectiu d’abordar les causes i els efectes del sistema patriarcal en les relacions socials en el context en el que vivim, es vol reactivar una dinàmica de treball que desemboqui, com cada any, amb un fort plantejament de conscienciació social durant les Festes Majors de Sarrià.

El cicle donarà inici el divendres 10 de maig a les 19:30h amb una xerrada sobre el passat i el present de la divisió sexual del treball, a carrec del col·lectiu sabadellenc Justa Revolta. El següent divendres, el 24 de maig a la mateixa hora, el Brot Bord farà un taller sobre pràctiques sexuals no convencionals. Ja al més de juny, el divendres 7 a les 19h, el col·lectiu tarragoní Cau de Llunes ens parlarà de relacions sexoafectives sanes. Per acabar, el divendres 21 de juny a les 19:30h, Elena Idoate, del Seminari d’economia crítica Taifa, ens exposarà el paper de la dona en la crisi econòmica actual.

cicle de tallers i xerrrades de gènere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s