CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

Qui som?

Ja fa temps que a Barcelona hi falta aire. Ja fa temps que la nostra ciutat ha girat l’esquena a les ciutadanes i ciutadans. L’obsessió per atraure turistes tot l’any i perquè la ciutat sigui seu de qualsevol congrés internacional o esdeveniment mundial, ha suposat que ens trobem davant d’una ciutat marca on cada cop més persones ens hi sentim incòmodes.

I el nostre enuig no prové de posicions prefixades en contra de la classe política, sinó de la constatació que la seva manca de responsabilitat es tradueix en fets objectivables com l’especulació en la vivenda, l’encariment del nivell de vida, la pèrdua d’identitat nacional, la manca de polítiques participatives o la gradual privatització dels serveis públics.

Des de fa uns quants anys algunes persones de la ciutat vinculades a l’esquerra independentista i a l’esquerra anticapitalista hem començat a treballar per construir una alternativa electoral rupturista amb el model neoliberal establert que denunciï aquestes polítiques del consistori i doni veu a les lluites populars dels barris de la ciutat.

I ja des d’ara, aquest bloc pretén ser un espai d’informació, queixa i reflexió sobre la situació dels barris del nostre districte. Uns barris sovint estereotipats per visions classistes però que no s’escapen de les problemàtiques que afecten a tota la ciutat.

Aquest projecte, i el de la CUP en general, no s’entén sense la participació activa de totes aquelles persones, entitats i moviments socials interessats en reinventar Barcelona. Ens ajudeu?

Si ens vols contactar, escriu-nos a: sarria-santgervasi.barcelona@cup.cat

2 thoughts on “Qui som?

  1. Hola! avui día 22.M os he votat!
    Hem de salvar La Rotonda i moltes més cosas a fer!
    Endevant!

    Mercè

  2. Benvolguts: Desde la Casa Orlandai-Radio Sarria, per el proper dia 6 de Novembre, esta previst fer un debat amb public, amb motiu de les eleccions Parlament de Catalunya, amb presencia de totes les opcions politiques que es presentan. Ens agradaira poder comptar amb la vostre asistencia, Aixi que preguem que us poseu amb contacte amb Carles Cuni (carlescuni@hotmail.com) telf. 649.298.231 per tal de concretar detalls. Esperem noticies vostres. Gracies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s