CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

22 de juny :: «Som cims» torna al districte per reivindicar els Països Catalans

Deixa un comentari

cartell som cims 2014Un anys més, i ja en van dos, la campanya «Som cims» de la plataforma Som Països Catalans convoca a totes les entitat afines, d’entre les que ens hi trobem la CUP Sarrià-Sant Gervasi, a coronar els cims més emblemàtics dels Països Catalans, durant el cap de setmana del 21-22 de juny, a mode de reivindicació territorial. Si bé al 2013 es van ascendir més d’un centenar de pics, enguany es vol consolidar aquest esdeveniment superant la xifra.

 En el nostre cas, al nostre districte, l’any passat vam triar, per a l’ascensió, el Puig de l’Àliga (altrament conegut com a Tibidabo), pic més alt del districte, municipi i comarca amb 516 metres. Pujada que vam fer concórrer amb les companyes i companys de Sant Cugat del Vallès, que pujaren el mateix cim des de l’altra vessant de la muntanya per, en acabat, fer un dinar de germanor a la Font de la Budellera, paratge natural llebrenc situat a escassos metres del cim.

Per a l’edició de 2014 s’ha convocat a les 11h a la Pl. de Sarrià, al barri homònim, del diumenge 22 de juny, per pujar el mateix cim, la muntanya que acull el Parc d’atraccions del Tibidabo i la Torre de Collserola però, més important encara, el poble de Vallvidrera. L’ascens està previst que finalitzi a la 13h del migdia als peus del temple, punt més elevat del puig, i a les 14h finalitzar la jornada amb un dinar de carmanyola a la Font de la Budellera, on tothom s’haurà de dur el seu menjar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s