CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

Nou èxit de la plataforma Stop Pujades al districte

Deixa un comentari

stop pujades 26 febrer (2)Ahir 26 de febrer, com cada dimecres, la plataforma Stop Pujades va convocar una nova jornada de lluita en contra la pujada desproporcionada del preu del transport públic. La CUP de Sarrià-Sant Gervasi vam participat a la mobilització que es va fer al districte, aquest cop a l’estació d’avinguda Tibidabo. L’acció, obrir portes i repartir fulletons informatius, va servir perquè durant uns 40 minuts, les usuàries del transport públic podessin viatjar gratuïtament així com poder-se informar de la manifestació convocada pel dia 15 de març a les 7 de la tarda a Pl. Sant Jaume.

Aquesta setmana aquesta lluita encara té més força ja que coincideix amb el World Mobile Congres, on els seus participants, uns 75.000, disposen d’un bitllet de viatges il·limitats per tota la seva estada mentre als usuaris ens pugen el preu del bitllet sistemàticament.

Un cop acabada la concentració, amb gran acceptació per les persones que van passar per l’estació, els veïns que estàvem concentrats a l’estació vam anar junts cap a la seu d’ATM. Allà s’havia convocat una sèrie de col·lectius, entre ells Stop Pujades, per tal de fer una reunió. La posició de la plataforma era clara, tornar als preus de 2013 per, després, negociar un nou model de transport públic. Mentre es feia, unes quantes persones van estar a fora donant suport a la gent que estava lluitant a dins.

Ens veiem el dimecres que ve. Estigueu atentes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s