CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

Primera Assemblea Oberta a Sant Gervasi-Bonanova

Deixa un comentari

Assemblea oberta desembre 2013Com cada tres mesos, la CUP de Sarrià-Sant Gervasi vam celebrar una assemblea oberta al districte amb la intenció de compartir amb el veïnat la feina feta el darrer trimestre, informar del treball desenvolupat al Parlament de Catalunya i recollir preocupacions, suggeriments, queixes i dubtes de tota persona present.

En aquesta ocasió ens vàrem reunir al barri de Sant Gervasi–Bonanova el dissabte 11 de gener. Si bé la nostra intenció era realitzar-la al mes de desembre per complir els terminis trimestral, els obstacles administratius del Districte ens han obligat a endarrerir-la davant dels preus abusius dels lloguers d’instal·lacions públiques.

Alguns del temes exposats foren el conflicte del «Mur de la vergonya» del carrer Saragossa, la mala senyalització per a vianants de Vallvidrera, el nou cinema del carrer Balmes, els actes organitzats per estudiants en el marc de mobilització de vaga, la sessió del Plenari-Audiència Pública del districte,  la campanya de la CUP Barcelona: «Radicalitzem la democràcia», l’avantprojecte de llei contra l’avortament, l’augment de preu del transport públic o els escarnis a Mas-Colell i a Fainé, entre d’altres.

A més, vàrem comptar amb la presència d’un membre del Grup d’Acció Parlamentaria que ens va explicar el dia a dia de la CUP al Parlament de Catalunya i, alhora, va clarificar dubtes que van sorgir. Aquesta assemblea va servir novament per a que els diferents col·lectius amb sensibilitats semblants, que treballem al districte, ens poguéssim trobar i compartir inquietuds.

Previsiblement, la propera assemblea tindrà lloc al mes de març al barri de Sant Gervasi – Galvany. Per a més informació estigueu pendents del bloc o els nostres comtes de twitter i facebook.

A continuació, us enllacem l’acta de l’Assemblea Oberta on hi consten tots els temes exposats. Addicionalment, us enllacem els videos de la feina feta al districte pel nucli de Sarrià-Sant Gervasi (part 1), així com al Parlament de la Ciutadella (part 1 i part 2). L’exposició del treball desenvolupat a nivell autonòmic corre a càrrec d’Aram Ramon, responsable del Grup d’Acció Parlamentaria. Aquest òrgan agrupa tots aquells col·lectius dels moviments socials que van donar suport a la candidatura per les autonòmiques de 2012, i té per funció la pressa de decisió de les postures de la CUP al parlament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s