CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

Escarni contra els pressupostos generals de Mas-Collell

Deixa un comentari

escratxe Mas-ColellAquest passat dimarts 19 de novembre, un centenar de persones vàrem concentrar-nos davant de la casa del conseller d’economia Mas-Collell (Balmes, 454). Animats per la plataforma Juntes Podem, vàrem denunciar que els pressupostos previstos pel 2014 no són “els més socials”, com ens volen fer creure, sinó tot el contrari, i que estan marcats pel pagament del deute i l’increment de l’atur, les prestacions socials, i en definitiva l’exclusió social d’aquelles que sense triar-ho s’han quedat fora-sistema, fora del mercat de treball (vídeo).

Des de la CUP de Sarrià-Sant Gervasi vam voler donar el nostre suport explícit a aquesta campanya acompanyant a les companyes en l’escarni a Mas-Collell precisament perquè tocava al nostre districte. Sabem que vivim en barris on es barregen grans capitals, grans empresaris, polítics i banquers, així com classes populars, i és per això que ens situem del costat de qui es troba oprimit, de qui lluita cada dia la seva dignitat enfront de retallades i opressió.

Per tot això, des de la CUP de Sarrià-Sant Gervasi cridem a participar a les mobilitzacions de la plataforma per ser el proper 4 de desembre al Parlament per tal d’aturar els pressupostos, seguint la convocatòria ens trobarem a les 18h a Via Laietana davant de la seu de Foment del Treball.

En un context de crisi social i cultural, l’economia, més que mai, hauria d’estar al servei de les persones, i no al servei d’un mercat depredador i egoista que fa més ric a qui més té i menys a qui res no té.

#AturemElspressupostos! El 4D totes al parlament, #JuntesPodem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s