CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

Som Collserola, Som Països Catalans

1 comentari

Ahir dissabte 22 de juny vam tenir la satisfacció de participar a la campanya Som Cims, dins dels marc del projecte Som Països Catalans, coronant dos dels cims de la serralada més representativa del districte. D’aquesta forma, la CUP i, concretament, el nucli de Sarrià-Sant Gervasi volem contribuir amb dos ascensos als més de vuitanta cims que es faran els dies 22 i 23 de juny arreu del país.

Vam començar la marxa excursionista fent el pic del Puig d’Ossa (actualment conegut com a Sant Pere Màrtir), en un dels punts de confluència de Barcelona amb Esplugues de Llobregat, on es troba coronat per una antena de telecomunicacions que presideix bona part de la conca del Llobregat i el pla de Barcelona. Un cop vam ascendir als escassos 499 metres del puig vam anar carenejant fins arribar al punt més alt de la serra, el Puig de l’Àliga (actualment conegut com a Tibidabo). Lleugerament més alt que l’anterior, 516 metres, les seves panoràmiques ens oferien unes vistes més integrals de la ciutat. Fou a la plaça del temple, just a l’entrada del Parc d’Atraccions, on vam coincidir amb la marxa excursionista de Som Cims que sortia des de l’altra vessant de la muntanya, la de Sant Cugat del Vallès, per tal de segellar el compromís en la defensa d’un marc territorial lliure d’interessos de classe dominant, ja sigui catalana, espanyola o francesa. En acabat, vam aprofitar per dinar plegades a la Font de la Budellera per tal d’intercanviar experiències i coneixements.

Moltes gràcies a totes les assistents!

Som Països Catalans, som allò que alguns volen negar!

◊ Mapa d’ascensos fets el 22 i 23 de juny dins de Som Països Catalans

One thought on “Som Collserola, Som Països Catalans

  1. Retroenllaç: 22 de juny :: «Som cims» torna al districte per reivindicar els Països Catalans | CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s