CUP de Sarrià-Sant Gervasi

Bloc del districte de Sarrià-Sant Gervasi de la CUP de Barcelona

Dissabte 4 de maig: Fira del Comerç Just 2013 a Sarrià

Deixa un comentari

Vine i participa a la Fira del Comerç Just 2013 que se celebrarà demà dissabte 4 de maig a la Pl. Sant Vicenç, del barri de Sarri’a. La possibilitat de canvi està a les nostres mans des dels barris, places i carrers de la nostra ciutat!

Des de bon matí (11h) i fins a última hora de la jornada (17h), hi haurà instal·lat el mercat d’intercanvi, com a mostra d’interrelació negocial alternativa a l’ús del diner, així com una fira d’entitats que aplegarà tot d’associacions sensibles al sistema de comerç socialment just. Al migdia (12h), Vivim del Cuentu ens oferirà en recital de lectura de contes amb l’objectiu de sensibilitzar el públic.

A dos quarts d’una (13:30h), gaudirem d’una petita mostra musical per anar obrint boca, ja que una hora més tard (14:30h) començarà el dinar popular a càrrec de la cooperativa agroalimentària Germinal. El cost del dinar popular serà de 8 euros i, a ser possible, fora interessant avisar amb antelació al correu germinalsarria(a)gmail.com.

En acabat, començarà el cafè fòrum “Alternatives del barri” (16h) per aprofundir, mitjançant el debat, en possibles realitats de proximitat per canviar el panorama actual. Finalment, la jornada es donarà per acabada amb el concert de cloenda (17h) a càrrec d’Em torna la xamfaina.

Prou! Sí que hi ha alternatives!

Festa del Comerç Just 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s